GENEL KURUL DUYURUSU

HABER TARİHİ: 01 Haziran 2021
195 Kişi okudu

“Değerli üyelerimiz,
İçişleri Bakanlığının 01.06.2021 tarihli Kademeli Normalleşme Tedbirleri  Genelgesinin 6.1. maddesi uyarınca daha önceden üç kez ertelenmiş olan Yara Bakımı ve Doku Onarımı Derneği olağan genel kurul toplantısının bir kez daha ertelenerek 15 Haziran 2021 ve sonrasında yapılabileceği açıklanmıştır.”

Buna göre yeni genel kurul duyurumuz;

Yara Bakımı ve Doku Onarımı Derneği’nin değerli üyeleri,

Derneğimizin olağan genel kurul toplantısının dernek merkezinde, 15/06/2021 tarihinde, saat: 13:00-15:30 arasında salt çoğunlukla, salt çoğunluk sağlanamadığı takdirde çoğunluk aranmaksızın 23/06/2021 tarihinde 16:30-19:00 saatleri arasında Sheraton Ankara Otel & Kongre Merkezi Tulipia Salonu'nda aşağıdaki gündemle yapılmasına ve yapılacak genel kurul toplantısına ilişkin tarih, yer, saat ve gündem bilgilerinin dernek internet sayfası yoluyla üyelere duyurulmasına oybirliği ile karar verilmiştir.

Dernek Merkezi: Tuna Caddesi, Mavi Tuna Apartmanı 34 / 7 Fidanlık Mahallesi Çankaya / Ankara

Sheraton Ankara Otel & Kongre Merkezi: Noktalı Sokak No:1 Kavaklıdere Mahallesi Çankaya / Ankara

Genel Kurul Gündemi

1. Yoklama ve açılış